Beograd

[ Izvor: Danas ]

14. 01. 2021. 08:46 0

Bakić: Beograd je zrela kruška za pad SNS

Arhitetka Dragoljub Bakić izjavio je da je aktuelna gradska vlast "bukvalno okupirala Beograd, smatrajući ga svojim partijskim plenom osvojenim na izborima i nemilosrdno ga pljačka otimajući od njega i prisvajajući javna dobra gde god stigne".

- Umesto da vode brigu o tom javnom dobru koji im je dat na čuvanje, oni ga prisvavaju sve vreme ističući svoju bahatost i moć. Takvo stanje traje već devet godina i za to vreme oni su uspeli da ispune svoj cilj, a to je da u Beogradu ostave svoje štetočinske tragove za sva vremena - rekao je Bakić za Danas.

Na pitanja da li je realno očekivati probijanje medijske blokade uoči predstojećih izbora, on je rekao da nije nikakav optimista.

- Ako se misli da će se to postići kroz dijalog vlasti i opozicije uz posredovanje parlamentaraca iz Evrope, ja mislim da od tog posla nema ništa. Po meni, ceo taj predstojeći trud što se tiče predsedničkih i paralamentarnih izbora je samo pusta nada. Mislim da u ovom trenutku na tom planu opozicija nema nikakave šanse, pa po meni ne bi trebalo ni da rasipa snagu - dodao je.

- Beograd je već nešto drugo. Mislim da je on zrela kruška i da na tom planu treba koncentrisati snage. Ono gde gosti mogu da pomognu je da se obavezno beogradski izbori održe odvojeno od svih drugih, i da se insistira da se pod pretnjom sankcija isključe svi trikovi funkcionerske kampanje. I po meni - od Evrope dosta - istakao je Bakić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati