Beograd

M. Z.

13. 01. 2021. 17:36 6

"Ko iz Vesićeve uprave štiti 'neimara' sa poternice?"

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić juče je govorila o nelegalnim objektima koji se grade na Avali, a iako je reagovala građevinska inspekcija, te je tražila da ti objekti budu uklonjeni, to se i dalje nije dogodilo. Tepić je stoga imala jasno pitanje: "Ko štiti izvođače radova?"

- Zašto ovaj nelegalni monstrum na Avali nije uklonjen? Ko štiti "neimara" Branislava Mirkovića/Brixwell, koji ima poternicu zbog pokušaja ubistva u Budvi? - postavila je pitanja Marinika Tepić, koja je i u 2021. godini nastavila da iznosi brojne afere Srpske napredne stranke, te je zaključila:

- Ne zanima me ko je tu koji klan pri SNS-u. Svi su deo istog kancera! Ko ih iz Vesićeve uprave štiti? - naglasila je Marinika Tepić.

Da podsetimo, potpredsednica SSP je navela da je imala prilike i da se sretne sa Branislavom Mirkovićem, koji nelegalno gradi na Avali, podno Avalskog tornja, budući da je on ušetao u prostorije Stranke slobode i pravde i "pokušao da je ubedi" da se ne bavi dalje istraživanjem, što je otkrila na jučerašnjoj konferenciji za medije.

Kasnije je navela da je reč o osobi koja je bila na poternici zbog pokušaja ubistva 2011. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati