Beograd

Milan Zarić

12. 01. 2021. 10:09 29

SNS-ovka "ISTAKNULA" Kad god možeš, ti Vučića pomeni (VIDEO)

U Vučićevoj Srbiji smo za nepunih devet godina mogli svega i svačega da se naslušamo, ali se čini da nikad više "bisera" nismo čuli nakon lažnih junskih izbora, kada su po diktatu njihovog šefa poslanici u Narodnoj skupštini, ali i van nje sipali hvalospeve na račun Aleksandra Vučića. Što više puta pomenu lidera SNS i u slobodno vreme predsednika Srbije to je značilo bolje pozicioniranje u vladajućoj stranci.

Naslušali smo se u Skupštini Srbije lupetanja Luke Kebare, Janka Langure, Srbislava Filipovića, Vladimira Orlića, Aleksandra Martinovića, Marka Atlagića, Aleksandra Markovića, Lava Pajkića i drugih jurišnika, koji su uglavnom pljuvali po lideru SSP Draganu Đilasu, nakon čega bi usledio radosni usklik: "Živeo, Aleksandar Vučić", koji je, čini se, do savršenstva doveo Luka Kebara.

Međutim, da je situacija kao u Narodnoj skupštini slična i u drugim slojevima društva i strukturama, pokazala je Bojana Radaković (33 godine), nova gradska sekretarka za urbanizam. Ona je, poput prethodno pomenutih poslanika, morala da oda priznanje Aleksandru Vučiću.

A kako drugačije?

- Ja moram istaknuti da su naši polaznici najzadovoljniji predavanjem koje je održao predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić - navela je Radaković, koja je tako postala samo jedan jastreb više u jatu SNS, koji po direktivi sipa hvalospeve na račun predsednika Srbije.

E, Srbijo...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 29

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati