Beograd

Direktno.rs

26. 12. 2020. 21:01 42

Pogledaj, dr Kon! Vučićev kafedžija napravio KORONA PARTY i ugrozio živote ljudi! (VIDEO I FOTO)

Andrej Kesić, omiljeni kafedžija i prijatelj Aleksandra Vučića, ne mari za epidemiološke mere i živote ljudi. U danu u kome je preminulo 52, a zaraženo 3.200 ljudi, bez poštovanja radnog vremena organizovao je svečano otvaranje svog novog ekskluzivnog kluba-diskoteke "Dorćoleta" na beogradskom Dorćolu, i to bez ikakvih epidemioloških mera!

Andrej Kesić je inače član opštinskog veća gradske Opštine Stari grad od kada su opštinu preuzeli naprednjaci, vlasnik je prvog kluba diskoteke "Savanova" u Beogradu na vodi, ali i splava "Play" i kluba "Manufaktura" u centru Beograda. Kesić se u političkom delovanju istakao kada je u svom skupocenom automobilu marke "porše" obilazio staračke domove i izbezumljene stanare uterivao u autobuse koji su ih sprovodili na miting Srpske napredne stranke ispred doma Narodne Skupštine 19. aprila 2019.

Da stvar bude još gora, Kesić ne planira da se zaustavi. Na svim društvenim mrežama danima reklamira doček Nove godine u ovom novootvorenom klubu-diskoteci, koja je u vreme pisanja ovog teksta (oko 20.30 sati) normalno radila.

Da li će Krizni stab reagovati i zaštititi živote građana od Vučićevih obesnih biznismena?

Da podsetimo, u sredu 25. marta ove godine, potvrđen je 81 novi slučaj zaraze koronavirusom, 40 puta manje nego danas (3.200), a predsednik Srbije se tada histeričnim tonom obratio građanima Srbije i zapretio da ne izlaze iz svojih domova: "NE IZLAZITE NAPOLJE!!! Ako poslušate takve predloge, neće nam biti dovoljno ni Bežanijsko, ni Novo groblje, ni Centralno groblje, ni Lešće... Biće mala da prime sve nas".

Pozivamo dr Predraga Kona, dr Branislava Tiodorovića, dr Srđu Jankovića, dr Mijomira Pelemiša da se izjasne o ovim događanjima koja će svakako imati katastrofalne epidemiološke posledice - da li ste položili Hipokratovu zakletvu ili ste položili zakletvu Vučiću i njegovim biznismenima?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 42

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati