Beograd

Direktno.rs

30. 11. 2020. 17:06 19

Vesićeva prljava kampanja sa FB stranice koja poziva na linč!

SNS nastavlja beskrupuloznu kampanju laži protiv Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde. Ovog puta je Vučićev najpoverljiviji čovek za prljave poslove Goran Vesić udario po političkoj figuri od koje se vlast najviše plaši.

- Od kada u Evropi postoje moderni demokratski sistemi nikada nije bilo političara koji je bio u većem sukobu interesa i koji je bezskrupuloznije koristio državne resurse za privatne poslove od Dragana Đilasa.  Nikada nije bilo političara koji je, kao Đilas, bio vlasnik medijske hobotnice koja je sprečavala da se objave informacije o svakom drugačijem mišljenju. Nikada nijedan političar od Drugog svetskog rata nije tako obesmislio demokratski sistem stavljajući ga u svoju funkciju i u službu tajkuna, kao što je to učinio Đilas. Zato je ovaj film mali deo nedela koje je Đilas počinio kada je bio na vlasti. I pokazatelj koliko je apsurdno kada on danas nekome deli lekcije - napisao je Goran Vesić na svom oficijelnom Fejsbuk profilu.
Film koji se nalazi u okviru Vesićevog posta, preuzet je sa opskurne stranice Javnost Srbije, koja je poznata po pozivima na linč i ubistva opozicionara, pre svega Marinike Tepić i Dragana Đilasa.

Svakodnevna kampanja protiv Đilasa svedoči o neprestanom strahu i psihozi režima, koji znaju da im se bliži kraj, a po pravilu, kada se diktaturi bliži kraj i tiranija se pojačava. Svi koji drugačije misle su potencijalna meta, ako se samo i usude i da izreknu neki disonantni ton u odnosu na zvanični.
Podsetimo, Đilas je najavio tužbu protiv režimskih medija i istaknutih figura režima koji seju laži o njemu.

- Zbog Vučićevog straha od gubitka vlasti došli smo do toga da TV Pink zvoni na interfone članova moje porodice. Za razliku od Vučićevog brata, za mog brata Gojka niko nije ni čuo dok sam bio na vlasti. Besramno lažu da je vlasnik 29 stanova i još besramnije izmišljaju da je bilo šta i bilo kada prodao direktoru Krušika. Kuća je prodata 27. avgusta 2017 godine čoveku koji je pilot. Nije nikakav direktor Krušika kupio kuću, a šta je radio sa njom godinu dana kasnije, to je njegova stvar. Svi vi koji ste objavili ove tekstove, gostovali na Pinku i iznosili ove laći, sve ću vas tuziti. Srbija će godinu dana slušati kako je moj brat vlasnik 29 nekretnina, ali ćemo dobiti na sudu  - poručio je Đilas.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati