Beograd

Direktno.rs

21. 11. 2020. 21:43 2

Rekonstruisali Dom zdravlja za 1,5 miliona, pa došlo do curenja cevi

"Posle samo nekoliko meseci od završetka detaljne rekonstrukcije zgrade Doma zdravlja u Mladenovcu, za koju je potrošeno skoro 1,5 miliona evra, dolazi do curenja kanalizacije iz cevi koje nisu zamenjene", navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde Mladenovac.

- Početak radova svečano je otvorio gradonačelnik Beograda, dr Radojičicć, koji je tom prilikom izjavio da će detaljnom rekonstrukcijom biti zamenjene sve instalacije na objektu. I pored najave gradonačelnika to se nije desilo - ističe se u saopštenju i naglašava.

- Dok je trajala rekonstrukcija, inicijativni odbor Stranke slobode i pravde u Mladenovcu ukazivao je na propuste u izvođenju radova, na šta su se predsednik opštine Vladan Glišicć i v.d. direktora Doma zdravlja dr Dušica Milovanović (u statusu v.d. već pune četiri godine, suprotno svim pozitivno-pravnim propisima) oglušili. Ne da ni u jednom trenutku nisu reagovali, već su svojim potpisima davali legitimitet svemu tome.

Zbog svega toga SSP Mladenovac je postavio pitanja nadležnima.

- Postavljamo pitanje predsedniku opštine i v.d. direktora Doma zdravlja, da li će rekonstrukcija detaljne rekonstrukcije dodatno opteretiti budzžet građana Mladenovca i ko će platiti propuste u izvođenju radova na ovom objektu? Ono što Stranka slobode i pravde obećava građanima je da, kada bude pala ova vlast i kada se sudstvo i policija oslobode tiranije vladajuće partije, insistiraćemo da se ispita na koji način i u čijim džepovima su završili novci koji su bili namenjeni za detaljnu rekonstrukciju našeg Doma zdravlja - navela je Stranka slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati