Beograd

[ Izvor: Beta ]

20. 11. 2020. 09:30 5

"Povećajte plate vozačima GSP i broj vozila"

Gradski odbor Narodne stranke Beograd pozvao je danas gradsku vlast da poveća broj vozila javnog prevoza kako bi se smanjile gužve, da poveća plate vozačima Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) i da im tokom epidemije koronavirusa omogući dodatne bonuse na zaradu.

Kako je navedeno u saopštenju, manjak vozila GSP-a povećava mogućnost zaražavanja građana koronavirusom i to pokazuje "nemar gradske vlasti", jer tako javni prevoz postaje "centar zaraze".

"Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić je kao lekar sigurno svestan toga da velike gužve koje se stvaraju u javnom prevozu mogu da ugroze zdravlje gradjana. On treba da učini sve što je u njegovoj nadležnosti ne bi li se povećao broj vozila GSP-a i plate vozačima", piše u saopštenju.

Gradski odbor Narodne stranke je ukazao da su vozači uz medicinske radnike i profesore u školama "heroji današnjeg vremena, jer obavljaju težak i odgovoran posao".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati