Beograd

Direktno.rs [ Izvor: Novosti ]

29. 06. 2020. 20:20 5

Napao vozača GSP, jer mu nije dozvolio da se vozi bez maske

Vozač autobusa koji saobraća na liniji 707 napadnut je danas oko 15 časova u Zemunu, kada jednom sugrađaninu nije dozvolio da uđe u autobus bez zaštite.

Naime, kada mu vozač nije dozvolio da uđe u autobus on ga je šutnuo i odvalio desni retrovizor.

- Vozač je otvorio prvo prednja vrata kako bi desetak ljudi ušlo, a zatim ostala vrata da bi putnici koji žele mogli da izađu. To je iskoristio jedan muškarac bez maske i ušao. Vozač je ustao sa svog mesta i krenuo ka sredini autobusa. Obratio se putniku bez zaštite rečima "Pa daj čoveče nemoj me praviti budalom, je l' treba otkaz da dobijem" - priča Beograđanka za "Novosti".

U jednom trenutku je stvarno izgledalo kao da će se opasno potući, kaže ona.

- Starija gospođa je prva prišla i počela da brani vozača. Prišla sam i ja, dok je ovaj divljao, okrenula sam mu leđa nadavši se da ipak neće smeti da me udari s leđa. Tu se on zaustavio, a onda se začula lomnjava. Odvalio je retrovizor meni iznad glave i pobegao - prepričala je ona za ovaj list.

GSP: Dogodila dva incidenta

Iz dispečerskog centra GSP potvrdili su da se incident dogodio i da je vozilu odvaljen desni retrovizor. Rečeno je i da se na autobuskoj liniji 27E danas oko 13.50 časova na stajalištu kod Cvijićeve ulice dogodio još jedan incident, kada je vozač pokušao da spreči jednog putnika da bez maske uđe u vozilo javnog gradskog prevoza. Iz GSP kažu da je da je u pitanju verbalni sukob, da je posle incidenta vožnja nastavljena, te da policija nije intervenisala.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati