Beograd

Direktno.rs

02. 06. 2020. 21:10 14

"Vučićević mi govorio da sam šiptarska kurva"?!

Aktivistkinja i predstavnica Inicijative mladih za ljudska prava Anita Mitić opisala je detalj sa suđenja protiv glavnog i odgovornog urednika lista Informer Dragana J. Vučićevića, kada joj je, prema njenim tvrdnjama, optuženi Vučićević govorio da je "šiptarska kurva i da je plaćaju ubice Srba", a vređao ju je i na osnovu fizičkog izgleda.

- Danas sam imala suđenje sa Vučićevićem.. Po izlasku iz sudnice je počeo da urla na mene i da me vređa: da sam šiptarska kurva i da me plaćaju ubice Srba. Sve to pred punim holom ljudi. Koji pakao mi živimo - napisala je Mitić na Tviteru i dodala:

- Kada sam mu se suprostavila krenuo je naravno da me vređa kako sam debela, na šta ličim itd. Jer protiv žena koja ti ne dozvoli da ih ponižavaš pred publikom samo tako možeš. Užas - istakla je aktivistkinja.

Ponašanje Dragana J. Vučićevića osudila je i inicijativa mladih za ljudska prava.

- Najsnažnije osuđujemo primitivno ponašanje optuženog, glavnog urednika, Vučićevića tokom sudskog procesa koji Inicijativa vodi protiv medija pod imenom Informer - napisano je u saopštenju Inicijative, čija je Anita Mitić predstavnica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati