Beograd

Direktno.rs

11. 04. 2020. 20:35 16

Vesićeva kampanja usred policijskog časa (VIDEO)

Kao i mnogo puta prethodnih dana, Srpska napredna strank,a ali i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji drži gradonačelnika Zorana Radojičića u samoizolaciji, koriste vanredno stanje i produženi policijski čas vikendom za propagandu i nove jeftine političke poene.

Korisnici društvenih mreža nešto posle 18 časova počeli su da kače snimke sa Trga Slavija u Beogradu na kojem se vidi veliki broj vozila Javnih komunalnih preduzeća oko muzičke fontane. Da li zaista ima bilo ko, ko veruje da su radnici grafskih komunalnih preduzeća sami osmislili ovu akciju? 

Nikom nije bilo jasno o čemu se radi, budući da je na snazi policijski čas kada se zna da nikom van dužnosti i bez radnih naloga nije dozvoljen boravak na ulici.

Nakon što je televizija Pink emitovala snimak uz obraćanje zamenika gradonačelnika Gorana Vesića sa Slavije, bilo je jasno o čemu se radi. Pa ako je tako, šta onda tu radi Goran Vesić? Zašto se nije u program uključio neko od njih, a ne visoki funkcioner Vučićeve stranke? I ako je podrška za lekare i medicinske sestre, onda se to radi u 20 časova.  Pa svi u Srbiji znaju da se tada aplauzom odaje priznanje zdravstvenim radnicima za njihovu žrtvu.  

A žrtva je ogromna, jer je svaki peti oboleli od korone u Srbiji zdravstveni radnik. Nemarom države nisu upozoreni na opasnost koja im preti, nisu im bila obezbeđena zaštitna sredstva i posledicu tog nečuvenog nemara danas su neki od lekara platili životima.

Verujemo da im iskreni aplauz građana Srbije znači, ali da im ovi Vesićevi kampanja aplauzi samo štete.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati