Beograd

Predrag Đukanović

08. 11. 2019. 18:57 0

Kad će na "Pupinovom mostu" građanima prestati da pada mrak na oči

Od otvaranja "Pupinovog mosta" 2014. godine, vozači imaju velikim problem u večernjim satima, jer su most i obilaznica - neosvetljeni.

Kada krenu da pređu preko mosta u večernjim satima, vozačima bukvalno pada mrak na oči. Osvetljenja nema ni na obilaznicama, ni na prilazima mostu. Istina, bilo je pokušaja da se to promeni, ali je sve ostalo na - pokušajima, jer su trafostanice na Zrenjaninskoj petlji obijane.

Građani se i dalje žale na nepostojanje rasvete, što predstavlja problem i vozačima, a i pešacima, kojih iz ovih razloga ni nema i pitaju se kada će ovo biti rešeno.

Redakcija Direktno.rs kontaktirala je JKP "Javno osvetljenje" i upitala kada će ovaj slučaj konačno biti rešen.

- Takozvana severna tangenta mosta nije u našoj nadležnosti, međutim, mi radimo na preuzimanju iste. Trenutno se izvode radovi na montaži novih trafostanica i dovođenja napajanja u funkciju, kao i njihove zaštite (otuđeno u prethodnom periodu od strane naših "savesnih sugrađana"). Očekujemo u narednom periodu da će se situacija dovesti u punu funkciju - bio je odgovor iz JKP "Javno osvetljenje".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati