Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Beograd

Predrag Đukanović

08. 11. 2019. 18:57 0

Kad će na "Pupinovom mostu" građanima prestati da pada mrak na oči

Od otvaranja "Pupinovog mosta" 2014. godine, vozači imaju velikim problem u večernjim satima, jer su most i obilaznica - neosvetljeni.

Kada krenu da pređu preko mosta u večernjim satima, vozačima bukvalno pada mrak na oči. Osvetljenja nema ni na obilaznicama, ni na prilazima mostu. Istina, bilo je pokušaja da se to promeni, ali je sve ostalo na - pokušajima, jer su trafostanice na Zrenjaninskoj petlji obijane.

Građani se i dalje žale na nepostojanje rasvete, što predstavlja problem i vozačima, a i pešacima, kojih iz ovih razloga ni nema i pitaju se kada će ovo biti rešeno.

Redakcija Direktno.rs kontaktirala je JKP "Javno osvetljenje" i upitala kada će ovaj slučaj konačno biti rešen.

- Takozvana severna tangenta mosta nije u našoj nadležnosti, međutim, mi radimo na preuzimanju iste. Trenutno se izvode radovi na montaži novih trafostanica i dovođenja napajanja u funkciju, kao i njihove zaštite (otuđeno u prethodnom periodu od strane naših "savesnih sugrađana"). Očekujemo u narednom periodu da će se situacija dovesti u punu funkciju - bio je odgovor iz JKP "Javno osvetljenje".

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Video dana

Ko ne plati na mostu...

Anketa

Kakvo mleko kupujete?

Rezultati