Hronika

[ Izvor: Mediji ]

27. 04. 2024. 17:51 2

"Ubica stavio prst preko usana": Pojavio se svedok ubistva kod Čačka

Tokom pucnjave u Preljini kod Čačka u kojoj je ubijen Mario S. (43) bilo je i svedoka tog događaja, nezvanično saznaje Kurir iz istrage. Svedok navodno tvrdi da je ubica od njega tražio da napusti prostoriju koju je tog trenutka delio sa ubijenim Mariom. Osumnjičeni za ovo ubistvo je Dejan P, koji je navodno nakon izvršenja krivičnog dela pobegao i za njim policija i dalje traga.

Podsećamo, oružani napad na Čačanina se odigrao u četvrtak u krugu jednog preduzeća u Preljini, a policija je dojavu o incidentu primila u 10 sati i 10 minuta.

- Prema izjavi očevidaca, osumnjičeni je došao na plac te firme, ušao u lokal i tu zatekao dvojicu muškaraca u objektu. Najpre se obratio drugom muškarci pokazujući mu pogledom da napusti prostoriju, što je ovaj i učinio. Ubrzo se iz lokala čula žučna rasprava dvojice muškaraca, a potom i tri pucnja - kaže izvor iz istrage.

On dodaje da su prisutni na placu videli osumnjičenog kako izlazi iz lokala.

- Svedok tvrdi da je on bez ijedne izgovorene reči stavio kažiprst desne ruke preko usana, želeći time da im kaže da ništa ne govore. Kažu da je potom seo u auto i otišao u nepoznatom pravcu - kaže izvor.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Jede mi se nešto slatko

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati