Fudbal

Direktno.rs

10. 05. 2024. 08:49 0

Liverpul odredio cenu za najskuplje pojačanje u istoriji

Darvin Nunjez nedavno je šokirao navijače Liverpula tako što je na Instagramu obrisao sve svoje fotografije na kojima je u dresu tog kluba. Mnogi su se zapitali šta znači taj njegov potez i da li je on nagoveštaj rastanka 24-godišnjeg urugvajskog napadača i kluba sa "Enfilda". Prema navodima španskim medija, mogao bi to da bude slučaj.

Nunjezov agent je u dobrim odnosima sa Barselonom i navodno je on taj koji najviše razmišlja o napadačevom odlasku iz Liverpula. Španski mediji otkrivaju i da je engleski velikan svestan situacije i da je postavio minimalnu cenu za koju bi bio spreman da pusti napadača.

Može da ide za 85 miliona evra?

U Liverpul je Nunjez stigao u sezoni 2022/23 u transferu vrednom 85 miliona evra. Na "Enfildu" nikad nijednog igrača nisu skuplje platili, a uračunaju li se i mogući bonusi u taj transfer, Benfika, iz koje je stigao, mogla je da zaradi 100 miliona evra. Inače, Urugvajac je sa "crvenima" potpisao ugovor do leta 2028. godine.

Iznos za koji bi Liverpul bio spreman da pusti Nunjeza je 85 miliona evra. Barselona u ovom trenutku taj novac nema, ali mogla bi do njega da dođe rasprodajom u letnjem prelaznom roku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Nosilac liste

Zoran Živković [20.05.2024.]




Video dana

Pazi prste!

Anketa

Da li će Nikola Jokić igrati na Olimpijskim igrama?

Rezultati