Košarka

[ Izvor: Mediji ]

27. 04. 2024. 07:36 0

Ne mogu mu ništa: Dončić igra, "ubija", dvojica isključena (VIDEO)

Luka Dončić je imao 22 poena, 10 skokova i devet asistencija, a defanzivno orijentisani Maveriksi su pobedili Kliperse rezultatom 101:90 i poveli sa 2-1 u startnoj seriji plej-ofa na Zapadu. Bilo je tenzije, Rasel Vestbruk je isključen jer je bio željan obračuna - nije se mirio sa svojom lošom partijom i dominacijom Dončića.

Harden je postigao 21 poen za Kliperse, ali samo sedam nakon prvog poluvremena, dok su Džordž i Kavaj Lenard imali mali uticaj na igru - čak je Luka Dončić prozivao Lenarda i rivale posle jednog koša.

Norman Pauel je imao 21 poen, a Ivica Zubac 19 poena i osam skokova. Ali Klipersi su imali 19 izgubljenih lopti, a Maveriksi sedam blokada - tri Gaforda i dve Lajvlija.

Već napeta utakmica dostigla je tačku ključanja na sredini četvrte četvrtine, kada je Rasel Vestbruk nasrnuo na Dončića nakon što ga je faulirao.

Vestbruk je isključen, a ovo je bila samo kulminacija tenzije i stalnih koškanja sa Lukom, koji ne odoleva provokacijama i treš-toku. Sa meča je izbačen i Vašington, pa je duel okončan sa dva isključenja.

Vestbruk, koji je promašio svih sedam šuteva i postigao jedan poen, navukao je gnev publike kada je udario Dončića.

Dončić, koji je nakratko napustio teren nakon što se uhvatio za desno koleno u prvoj četvrtini, imao je samo 7 od 25 iz igre i 3 od 14 za tri poena.

Ali Dalas je ukrotio šut Džordža i Vestbruka u kombinovanom šutu 1 /10 za tri, Lenard je takođe podbacio.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati