Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

07. 05. 2024. 23:56 16

"Prekinuli su Evroviziju zbog tebe": Gaf na RTS tokom dočeka Si Đinpinga (VIDEO)

Tokom dočeka kineskog predsednika Si Đinpinga na aerodromu "Nikola Tesla", zbog kojeg je prekinut prenos Pesme Evrovizije na prvom programu Radio televizije Srbije, u programu uživo na RTS-u čula se nesvakidašnja šala na račun iznenadne promene programske šeme.

Supruga kineskog predsednika obratila se Si Đinpingu u trenutku dok ih je kamera RTS-a snimala, što je dalo povod nekome od prisutnih da šaljivo poveže ovaj razgovor sa prekidom emitovanja prve polufinalne večeri Pesme Evrovizije na prvom kanalu RTS-a.

- Prekinuli su Evroviziju zbog tebe - čulo se u programu uživo kada je jedan od radnika RTS-a uz smeh prokomentarisao obraćanje prve dame Kine svom suprugu.

Time je šaljivo aludirao da je Si Đinpingu supruga na kineskom rekla da se Evrovizija prekinula zbog njihovog dočeka, a ovaj gaf odmah je počeo da kruži društvenim mrežama.

Podsetimo, kineski predsednik Si Đinping doputovao je u utorak oko 21.40 časova u Beograd, a na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. U pratnji kineskog predsednika je i njegova supruga profesorka Peng Lijuan.

Kineskog predsednika dočekali su i supruga predsednika Vučića, Tamara Vučić, predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević, predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić, ministar spoljnih poslova Marko Đurić, kao i bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić sa suprugom Dragicom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati