Košarka

[ Izvor: Mediji ]

25. 04. 2024. 07:23 0

Jović čuvao Tejtuma, Majami ŠOKIRAO Boston (VIDEO)

Košarkaši Majamija uspeli su da izjednače na 1:1 u seriji plejofa NBA, slavili su na gostovanju u Bostonu - 111:101, a naš Nikola Jović je blistao.

Sjajno je igrao srpski košarkaš Nikola Jović, koji je na terenu proveo 25 minuta, a za to vreme je imao zadatak da čuva Džejsona Tejtuma. Uspeo je da ga namuči, a uz to je imao zamalo dabl-dabl pošto je upisao 11 poena, 9 skokova i 6 asistencija.

U pobedničkom timu koji je igrao bez Džimija Batlera najbolji je bio Tajler Hiro sa 24 poena i 14 asistencija, dok je Bem Adebajo imao 21 poen i 10 skokova. Kejleb Martin je dodao 21 poen. U Bostonu Džejlen Braun je ubacio 33 poena i imao je 8 skokova, a Džejson Tejtum je dodao 28 poena i 8 skokova.

U drugom plejof meču Oklahoma je popravila utisak sa prve utakmice i sada je razbila Nju Orleans Pelikanse 124:92 za vođstvo 2:0 u seriji.

Šej Gildžus Aleksander je ubacio 33 poena uz 5 asistencija, Čet Holmgren je imao 26 poena i 7 skokova, a Džejlin Vilijams 21 poen, 7 asistencija i 5 skokova. Kod Pelikana Jonas Valančijunas je imao 19 poena i 7 skokova, Brendon Ingram i Herb Dćons po 18, a Si Džej Mekolum 15 poena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati