Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

04. 05. 2024. 08:53 13

Nađ hvalio Zvezdu, a o Duljaju...

Posle utakmice sa Vojvodinom i šokantnog poraza od 3:2 golom u poslednjoj sekundi, Albert Nađ (49) je rekao da je drugo mesto na tabeli Superlige manje-više bio cilj crno-belih od starta sezone. Time je podigao prašinu, naljutio navijače i izazvao lavinu negativnih i uvredljivih komentara.

Nekadašnji prvotimac, kapiten i sportski direktor "parnog valjka" sada je otišao korak dalje. Otvoreno i javno je priznao da Crvena zvezda ima bolji tim, čime je samo dodao "so na živu ranu" svim partizanovcima.

Pokušao je i da objasni zbog čega klub iz Humske još jednu sezonu završava bez osvojenog trofeja. Post traje punih pet godina.

- Objektivno govoreći, Zvezda u ovom trenutku ima kvalitetniji tim od nas. Tu je nekoliko sjajnih igrača, a posebno cenim Aleksandra Kataija, Mirka Ivanića, Šerifa Ndijajea. Što se nas tiče, istina je da smo tokom čitave sezone imali uspona i padova. Obično, kad ne osvojite nijedan trofej, to se smatra neuspehom. Međutim, ako uporedimo prošlu i ovu sezonu, onda je jasno da imamo priliku da budemo uspešniji nego 2023. Do kraja prvenstva očekuju nas direktni dueli sa timovima sa kojima se borimo za drugo mesto. Ako i tu šansu, kao nedavno u Kupu, budemo propustili, onda možemo da kažemo da je to debakl - kaže Nađ u intervjuu za "Politiku".

On je prokomentarisao odnos sa doskorašnjim šefom struke Igorom Duljajem, čiji je bio pomoćnik, a svojevremeno su delili svlačionicu i kao saigrači. Spekuliše se da njih dvojica već duže vreme nisu bili na istim talasnim dužinama.

- Bilo je rasprava, ali nikada se nismo posvađali. To je, po mom mišljenju, normalno. Ne krijem, bilo je i povišenih tonova. Često sam mu govorio, posebno kada je vodio utakmicu, da najpre mora da eliminiše emocije. Jer, kada ima previše emocija, tada se najlakše prave greške - objašnjava Nađ.

- Moj odnos sa Igorom je profesionalan, pre svega. Poznato je da smo dugo igrali zajedno. On ima svoj stav, ja svoj i to je legitimno. Albert Nađ nije klimač glavom, neko ko će se truditi da se nekome dopadne. Ovaj posao radim iz srca i duše. Dve godine sam bio trener u Teleoptiku, pre toga sam počeo od nule u Rakovici, gde sam mnogo toga naučio. Spadam u onu grupu ljudi koja uvek javno iznosi svoje mišljenje. Takođe, cenim kada mi savetnici kažu da nešto nije dobro. Na kraju, glavni trener je nosilac cele te parade - dodaje trener Partizana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati