Život

Direktno.rs

22. 07. 2020. 16:46 2

TALAS POMOĆI Prodao motor za lečenje male Sofije

Nemanja Ugrešić iz Beograda odlučio se na veliki gest, pošto je prodao motor i dobijeni novac je usmerio za lečenje male Sofije Markuljević. Ovaj humani potez se pročuo brzo, pa su tako i drugi ljudi krenuli da prodaju prevozna sredstva kako bi pomogli.

Da podsetimo, Sofija Markuljević boluje od spinalne mišićne atrofije, retke, progresivne i smrtonosne neuromišićne bolesti. Za njeno izlečenje potrebno je dva miliona evra, a ova priča ujedinila je celu Srbiju koja se dala u borbu da se prikupi novac.

U moru uplata i akcija za Sofiju izdvojio se i Nemanja koji je odlučio da se odrekne motora kako bi pomogao devojčici. A onda je naišao na neočekivani događaj. Motor je prodat čak dva puta!

Prvi kupac je samo dao pare i odlučio da motor ne uzme. Nedugo zatim javio se drugi kupac, koji je postao vlasnik ovog prevoznog sredstva, ali i ponosni humanitarac.

Ali, ova priča se ne završava na tome. Ugrešić nije samo učinio lično dobro delo, već je dao ideju i drugima, pa su se tako i ostali javili sa istim ciljem.

Na Tviteru se oglasio i Raško Tomašević koji takođe prodaje motor za Sofiju.

- Dobio sam ideju od nekog cara koji je prodao motor za pomoć maloj Sofiji, pa da širimo dalje. Cena je 2.000 evra ili ko da više - stoji između ostalog u oglasu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati