Poznati

Direktno.rs

29. 01. 2022. 19:10 0

Obožavatelj se autom zakucao u zgradu u kojoj živi Tejlor Svift

Popularna pevačica Tejlor Svift našla se ponovno na meti obožavatelja. Naime, ovog puta pijani muškarac se svojim automobilom zakucao u njenu zgradu u Njujorku. Vozio je u suprotnom smeru, zatim se okrenuo te zaleteo u zgradu u kojoj živi poznata pevačica. Policija ga je uhapsila i odvela u zatvor, a kasnije i u obližnju bolnicu na psihijatrijsku procenu. Još nije utvrđeno je li pevačica bila kod kuće.

Obožavatelj je nakon što se autom zakucao u zgradu, izašao iz automobila, otišao do interfona i pokušao da ga iščupa iz zida. Sve vreme mumljao je o Tejlor, prenosi TMZ.

Neko od prisutnih zvao je policiju. Odveli su ga u pritvor, a zatim i u obližnju bolnicu, pretpostavlja se na psihijatrijsku procenu. Prema policijskim izvorima čini se kako je muškarac bio pijan, a za vožnju u pijanom stanju te kriminalno ponašanje, kažu, protiv njega može biti podignuta i optužnica.

"Ne želim da odem dok ne upoznam Tejlor", vikao je opsednuti fan.

Još nije utvrđeno je li pevačica tokom ovog incidenta bila kod kuće, ali sigurno je čula što se dogodilo. Naime, ovo nije prvi put da se Tejlor susreće s opsednutim fanovima, prema policijskim izveštajima već je nekoliko muškaraca uhapšeno u njenim kućama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Nosilac liste

Zoran Živković [20.05.2024.]




Video dana

Hvatanje bidermajera

Anketa

Da li će Nikola Jokić igrati na Olimpijskim igrama?

Rezultati