Poznati

Direktno.rs

07. 12. 2021. 18:28 2

Štulić odgovorio menadžeru: Poništio ga

Branimir Džoni Štulić, tvorac Azre i najveći rok muzičar Jugoslavije, odgovorio je na izjavu estradnog menadžera Kikija Zurovca.

On je, naime, u jednom intervjuu rekao, citiramo: "Interesantno je bilo raditi sa Štulićem. Poslednji koncert je bio u Šibeniku. On je tada, inače, bio ubeđen da ga prati KGB, da ga juri sovjetska tajna služba... Na pola koncerta je tražio da ga vozim na aerodrom u Zagrebu, otišao je za Utreht i evo ga tamo i dan-danas."

Evo Štulićevog odgovora:

"Nema toga ko se nije ogrebao na moj račun"

"Nije istina da me igde vozio, a kamoli na aerodrom (zadnji nastup je bio u Puli, koji tjedan posle Šibenika). Ja sam za tu turneju ‘83. imao Breginu ekipu: Raka Marić je ugovarao svirke, a ovaj Kiki je bio u odvojenoj, kamionskoj ekipi, zadužen za svetla i utovar i istovar tehnike (bila su dvojica, plus jedan moj čovek, plus posuđeni vozač). Pred svirku sam se zagrijavao igrajući fudbal na male goliće, tri protiv tri, moja ekipa (čovek na mikseru i taj sa utovara) protiv Bregine ekipe (ta dvojica i treći koji je pomagao Raki) i uvek smo ih pobeđivali, što im nije bilo pravo i bili su veoma ljuti (što je mene iznenadilo), pogotovo jer sam igrao u klompama (što bi tek bilo da nisam igrao u njima), ktome imao sam običaj prosipati štoseve za vreme igre (to je što se tiče KGB-a), jer bi se oni onda smejali i u tom času bi, naravski, stali, a mi smo im na to gol zabijali. Još uvek je zbog toga ljut i nije mi to zaboravio, pa mi se sada, kao uspešan biznismen, sveti.”

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati