Poznati

Direktno.rs

07. 12. 2021. 13:12 6

Prekinuli Dnevnik: Godišnjica venčanja Brene i Bobe (VIDEO)

Balkanska folk zvezda Lepa Brena i bivši teniser Boba Živojinović danas proslavljaju tri decenije braka. "I tako 30 godina" napisala je kratko Brena na Instagramu ispod video snimka uz emotikone sreće i ljubavi.

Na video snimku koji je Brena objavila vide se neki od najlepših trenutaka sa svadbe koju je javnost pomno pratila, ali i mnogi drugi zajednički momenti.

Tadašnji mediji su brujali o svadbi veka, ali im i davali 50:50 odsto šansi da će ovaj brak opstati. Uprkos njima i svemu ostalom, Brena i Boba uživaju u jubilarnih 30 godina svoje ljubavi.

Mnogi su im uputili čestitke i poželeli još mnogo lepih zajedničkih leta i zima.

Tog 7. decembra 1991. godine mučne izveštaje iz Jugoslavije "na izdisaju" presekla je radosna vest - udala se Lepa Brena.

Te večeri prekinut je "Dnevnik" u pola osam, kako bi akteri domaćeg "venčanja veka" sa lica mesta pozdravili gledaoce.

Jedna od najvećih zvezda ovih prostora izgovorila je sudbonosno “da” teniskom asu Slobodanu ‒ Bobi Živojinoviću u sali hotela “Interkontinental”, a gala slavlje se i decenijama kasnije prepričava uz grandiozne epitete.

Svadba je, procenjuje se, koštala 50.000 nemačkih maraka, što je za ono vreme bilo čitavo bogatstvo, navodi Hello.

Pripremljeno je čak 650 jela, torta je imala pet spratova, pokloni su stizali iz svih krajeva sveta (kum Boris Beker nije mogao da dođe, ali im je poslao najnoviji “mercedes”), a folk zvezda blistala je u venčanici kuće “Dior”.

I to je bio tek početak bajke koja traje već trideset godina, plus četiri, koliko su se zabavljali pre odlaska kod matičara.

VHS kaseta sa snimkom Brenine i Bobine svadbe mesecima je bila najtraženija u video-klubovima - svi su želeli da vide “venčanje veka”.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati