Poznati

Direktno.rs

29. 11. 2021. 10:21 6

Sin i unuk Ane Bekute - Mrki: "Bio si otac, deda"

Od političara Milutina Mrkonjića, koji je preminuo u subotu 27. novembra ove godine, oprostio se i Igor Polić, sin njegove dugogodišnje partnerke Ane Bekute.

"Nije smelo ovako, dobri moj Milutine. Jednoj gromadi lavovskog srca lekari da pristupe kao da gase malu sveću. A nemaju pojma kakvo si svetlo u našim životima bio, i uvek ćeš ostati, da osvetljavaš ispravan put, onaj na kom se čovek smeje, veruje u bolje sutra, raduje tuđoj sreći i želi samo dobro, živi svaki dan kao da je poslednji, ali samo tako da ne ugrozi druge nego da im ostavi najlepše slike za pamćenje, onda kad dođe vreme da se film odmotava. Radio si koridore za zemlju, a iz svog srca izveo koridore ljubavi za sve nas", napisao je Bekutin sin.

"Za mene i moju decu tvoja figura je bila istinski pojam oca i dede, onog kakvog svaki čovek može samo poželeti. Hvala ti što si takav prkosan, emotivan, velik i neponovljiv došao u život moje majke i svih nas. Učinio si nas time najbogatije za naših života, a ljubav koju si usadio znam da neće dozvoliti da postanemo prosjaci zore. Putuj dobri moj Milutine, pa dok se opet ne zagrlimo, onako jako kako samo ti umeš“, dodao je on.

Milutin Mrkonjić je poslednju deceniju svog života proveo u ljubavi sa pevačicom narodne muzike Anom Bekutom.

Od njega se oprostio i Anin unuk, Branko Polić, koji je mnogo vremena provodio sa političarem dok je bio živ. Branko je na Instagramu objavio fotografiju sa Mrkom, pa se potresnim rečima oprostio od njega.

- Voli te tvoj Bane - napisao je kratko Branko uz Mrkinu fotografiju.

Podsetimo, Milutin Mrkonjić, srpski političar i narodni poslanik, preminuo je u Beogradu u 79. godini na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gde se poslednjih nedelja lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba.

Njemu se prošlog četvrtka, 18. novembra, stanje naglo pogoršalo, a lekari su tada saopštili da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno ugroženo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati