Poznati

Direktno.rs

06. 10. 2021. 17:31 0

Rene Zelveger opet bucka? (FOTO)

Oskarovka Rene Zelveger u filmskom svetu je poznata kao kraljica transformacije. Od buckaste Bridžit Džouns, preko legendarne Džudi Garland, pa do fatalne žene u seriji "What/If", glumica je svaki put bila na visini zadatka. Kao i svaki prethodni put, tako i ovog puta, Rene je ostavila prolaznike u Njuorleansu u čudu zbog potpune promene izgleda zarad uloge.

Rene Zelveger glumi glavnu ulogu u novoj seriji "The Thing About Pam" u kojoj tumači lik osuđene Pem Hap koja služi zatvorsku kaznu zbog ubistva Luisa Gumpenberga. Ozloglašena Pem je optužena i za ubistvo najbolje prijateljice Beci Farije i pokušaja da optuži supruga Beci za njeno ubistvo.

Rene Zelveger je za ulogu Bridžit Džouns dobila 13.5 kilograma. Glumica je tada priznala da ju je jo-jo dijeta koju je primenjivala, jer bi smršala, pa se ponovo ugojila za sledeći deo filma, dovodila do paničnih napada.

Zato je za ulogu Pem, Rene Zelveger izabrala čuveno "debelo odelo", odnosno kostim sa sunđerima koje nosi ispod garderobe.

Rene kao pravi profesionalac potpuno je zaronila u ulogu ubice i jedva čekamo da je vidimo kada serija izađe.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati