Poznati

Direktno.rs

07. 09. 2021. 11:16 0

15 filmova koji su zvezdama doneli brak

Bred i Anđelina postali su jedan od najzgodnijih parova nakon što su se zaljubili jedno u drugo dok su snimali film "Mr. and Mrs. Smith". Međutim, i mnoge druge slavne osobe takođe su pronašle svoju bolju polovinu tokom snimanja, poput Penelope Kruz, Toma Hanksa i Džulije Roberts. Neki od njih su u braku 30 godina, dokazujući da nikad ne znate kada će “Kupidonova” strela da udari.

Mr. & Mrs. Smith - Bred Pit i Anđelina Džoli

Ovo je film koji je slavno okončao petogodišnji brak Bred Pita sa Dženifer Aniston. Kasnije su se Pit i Anđelina Džoli razišli 2016. godine nakon 12-godišnje veze i dve godine braka. Zajedno imaju šestoro dece, od kojih je troje usvojeno.

Days of Thunder - Tom Kruz i Nikol Kidman

Nakon što su se upoznali 1989. godine tokom zajedničkog snimanja, zajedno su započeli 11-godišnji brak i usvojili dvoje dece. Međutim, razveli su se 2001. godine, a Nikol Kidman je sada u srećnom braku s Kit Urbanom.

Vicky Cristina Barcelona - Penelope Kruz i Havier Bardem

Ovaj par iz snova prvi put se sreo 1992. godine dok su zajedno snimali. Trebalo je mnogo godina pre nego što su podigli stvari na viši nivo kada su zajedno snimali filma iz 2008. godine "Vicky Cristina Barcelona" i započeli svoju romansu. Venčali su se 2010. godine i sada zajedno imaju dvoje dece.

Daredevil - Dženifer Garner i Ben Aflek

Kada se ovaj par zaljubio tokom zajedničkog snimanja 2002. godine, Dženifer Garner je bila u braku sa Skotom Foleijem, a Ben Aflek se zabavljao s Dženifer Lopez. Međutim, ubrzo su započeli vezu zajedno i na kraju se venčali. Bili su u braku deset godina i zajedno su dobili troje dece pre nego što su se rastali 2017. godine.

Cleopatra - Elizabet Tejlor i Ričard Barton

Tokom snimanja u Italiji 1962. godine, kultna holivudska zvezda zaljubila se u velškog glumca Ričarda Bartona. Iako su oboje bili u braku, njihova ljubav jedno prema drugome bila je veoma jaka i ubrzo su se venčali 1964. godine. Razišli su se nakon 11 godina, a zauvek se razveli nakon 12 godina kada su se ponovno venčali na manje od godinu dana.

Dream House - Danijel Krejg i Rejčel Vajs

Ovaj par s A-liste u braku je od 2011. godine, a 2018. godine dočekali su svoje prvo zajedničko dete nakon što su počeli da se zabavljaju tokom snimanja filma iz 2011. godine.

Black Swan - Natali Portman i Bendžamin Milepid

Natali Portman upoznala je supruga tokom snimanja 2010. godine. Bendžamin Millepid radio je kao plesač i koreograf za film kada su se zaljubili jedno u drugo. Bili su u vezi od 2010. godine, a od 2012. godine su u braku. Sada imaju dvoje dece zajedno.

The Place Beyond the Pines - Eva Mendes i Rajan Gosling

Glasine da je ovaj lep par uplovio u vezu započele su 2011. godine kada su zajedno glumili u filmu. Svoju intimu se od tada trude da zadrže za sebe, ali znamo da su zajedno devet godina i da danas imaju dvoje dece.

Green Lantern - Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli

Ovaj kultni dvojac nastao je nakon upoznavanja tokom snimanja 2010. godine, a počeli su da se zabavljaju 2011. godine. Od 2012. godine su u braku i od tada žive zajedno sa svoje troje dece.

I Know What You Did Last Summer - Sara Mišel Gelar i Fredi Princ Džunior

Ove zvezde su zajedno neverovatnih 18 godina i još broje. Prvo su se zaljubili dok su glumili jedno uz drugo u filmu iz 1997. godine, a sada zajedno imaju dvoje dece.

Evening - Kler Dejns i Hju Densi

Ovaj par prvi put use sreo 2007. godine na snimanju filma u kojem su oboje glumili, a brak su objavili 2009. godine. Sada imaju dvoje dece i u srećnom su braku.

The Mexican - Džulia Roberts i Danijel Moder

Džulia Roberts upoznala je supruga tokom snimanja 2000. godine, a udala se za njega nedugo nakon toga 2002. godine. Danijel Moder je snimatelj, a radio je i na filmu "The Mexican". Oni su još uvek zajedno i imaju troje dece.

Bosom Buddies - Tom Henks i Rita Vilson

Teško je zamisliti inspirativniji par od njih dvoje. Prvi put su delovali zajedno u epizodi "Bosom Buddies" iz 1981. godine i zaljubili se jedno u drugo. Sledeće godine su izašli u javnost. Venčali su se 1988. godine i od tada su postali kultni holivudski par koji izdržava sve testove vremena.

Game of Thrones - Kit Harington i Rouz Lesli

Oni su poznati po ulozi para na ekranu, Džona Snoua i Igrit, a prvi put su se upoznali 2011. godine. U 2018. godini su se venčali, a svoje prvo dete dobili su početkom ove godine.

Buffy the Vampire Slayer - Alison Henigan i Aleksis Denisof

Ovaj par je u braku od 2003. godine, nakon što su 1999. godine glumili zajedno u prvoj sezoni "Buffy the Vampire Slayer". Od tada su u srećnom braku i danas imaju dvoje dece.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati