Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Story ]

28. 07. 2021. 12:12 9

Srđan: Jovana mi nije čestitala 50. rođendan

- Primetio sam da je s godinama sve više onako kako ti hoćeš, a ne kako drugi žele - kaže Srđan.

Srđan Predojević proslavio je jubilarni 50. rođendan u zagrljaju supruge, pravnice Mirjane, sina Stefana (12) i ćerke Sofije (10) zahvaljujući kojima tvrdi da je, uz par bora na licu i sedih vlasi u kosi, i dalje ostao mlad duhom.

- Slavili smo jedan sat, taman toliko koliko je bilo potrebno da se pojede roštilj u restoranu u blizini našeg stana (smeh). Došli smo zatim kući na po jedno parče moje omiljene torte s plazmom koju su mi Mirjana i Sofija pripremile, a popodne smo legli da se odmorimo, što je u mojim godinama neophodno - kaže Srđan.

Na pitanje ko mu je pored članova porodice prvi uputio čestitku i da li se bivša saradnica i prijateljica Jovana Joksimović setila da ga pozove, Srđan je iskreno rekao:

- Nije. Oko ponoći, standardno kao i svake godine, počele su da mi stižu poruke dragih ljudi. Zahvalio sam im i ponosno poručio da sam sada većinski vlasnik svog života. To je možda šala, ali primetio sam da je s godinama sve više onako kako ti hoćeš, a ne kako drugi žele.

Voditelj kaže da neostvarenih želja nema i da mu nije potrebno ništa više od onoga što sada ima.

- Skoro me je neko pitao da li sam srećan čovek i jedino što sam u tom trenutku mogao da mu kažem jeste da zaista jesam, kao i da ništa tokom prethodnih godina ne bih menjao. Istina je da sam morao da prođem polovinu životnog veka da bih dobio svoju prvu samostalnu autorsku emisiju, ali to me je samo naučilo strpljenju i potvrdilo ono što učim i svoju decu, da se rad i odgovornost prema sebi i drugima uvek isplati - zaključio je voditelj "Vesti" na Pinku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati