Poznati

Direktno.rs

21. 07. 2021. 16:03 6

Šer uslikana u Italiji, ljudi ne veruju kako izgleda!

Pre nekoliko noći na ulicama Portofina u Italiji paparaco fotografi uhvatili su 75-godišnju divu dok je sa prijateljima uživala u ispijanju koktela u jednom ekskluzivnom restoranu, a slavna pevačica je izgledala spektakularno i mladoliko u crnim helankama i bomber jakni.

Ko bi rekao da ova dama ima već 75 godina - na izgledu bi joj pozavidele i nekoliko decenija mlađe žene. Očigledno je da se Šer podvrgla plastičnoj hirurgiji kako bi sačuvala mladolikost, no za razliku od mnogih koleginica nije promenila lični opis.

I dalje je krasi ista, prepoznatljiva energija i neverovatna harizma, a izgleda bar 20 godina mlađe. I na sceni se kreće sa jednakom snagom i elanom kao i na početku karijere, pre pola veka! U čemu je njena tajna?

Nedavno je pevačica izjavila da ide u teretanu i do pet puta nedeljno, ima i ličnog trenera, a otkrila je da vežba duplo više nego kada je bila mlada. Pored teretane, ona surfuje, uživa u šetanju, a ponekad igra i tenis.

"Ubila sam se u teretani da bih imala ovakvo telo. Nije da imam neku neverovatnu tajnu koju niko drugi nema", rekla je ona svojevremeno.

Takođe, ona ne jede mesne prerađevine i crveno meso. "Ne volim meso, tako da je većina stvari koju jedem zdrava, osim dezerta. Trudim se da izbegavam hranu sa visokim sadržajem masti jer me čini mlitavom i dodaje na težini. Jedno vreme sam živela na slatkom, pečenom krompiru i cezar salati. Izbegavam da jedem sir, teško se vari", rekla je Šer jednom prilikom.

Ova pop ikona dodala je i da su na njenom meniju redovno smeđi pirinač, mahunarke, testenine i voće.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati