Poznati

Direktno.rs

08. 06. 2021. 14:52 1

Georgina blistala na otvaranju Ronaldovog hotela u Madridu (FOTO)

Konačno je došao i taj dan, jedan od najvažnijih u poslovnom životu Kristijana Ronalda koji je u ponedeljak otvorio luksuzan hotel u Madridu!

Hotel u koji je uložio čak 13 miliona evra i koji je treći u njegovom vlasništvu. Podsetimo da prethodna dva drži u domovini.

Ovaj u Madridu ima 168 luksuznih soba i prostire se na deset spratova. Onaj deveti biće rezervisan za "obične građane", odnosno one koji nisu gosti hotela. Upravo tu će i biti smešten sportski bar.Iako je otvaranje hotela bilo u prvom planu, najviše pažnje prilikom otvaranja privukla je njegova atraktivna devojka Georgina Rodrigez koja je sijala na terasi.- Čestitam ti na ovom otvaranju hotela iz snova u srcu Madrida. I dalje sam uzbuđena zbog onoga što gradiš, sa toliko truda i hrabrosti. Pozivam vas sve da dođete i otkrijete ovaj prostor koji će vas oduševiti i učiniti da sanjate - napisala je Georgina čije fotografije, kao i one hotela "teškog" 13 miliona.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati