Poznati

Direktno.rs

11. 05. 2021. 12:41 0

Pevačici umro otac: Napustio je kao dete

Britanski mediji prenose vest o smrti Marka Evansa, otuđenog oca jedne od najuspešnijih i najbogatijih pevačica današnjice, popularne Adel. Mark je preminuo nakon izgubljene bitke sa rakom u 57 godini, prenosi "The Sun".

Adel i Mark godinama nisu razgovarali, a izvor blizak porodici rekao je za novine da ih je njegova smrt jako uznemirila, ali da je njegov odnos sa ćerkom do samog kraja ostao loš uprkos želji da se popravi.

Mark je napustio Adel još dok je bila trogodišnje dete, a priča o njihovu odnosu prvi put se našla u središtu pažnje 2011. godine kada je on u intervjuu rekao kako se njegova ćerka bori da pronađe ljubav zbog emotivnih problema koje joj je on preuzrokovao nakon što je napustio njenu majku Peni i nju.Pre dve godine ponovno je punio medijske stupce kada je objavljeno da zarađuje samo 50 do 100 funti dnevno kao dostavljač i živi u skromnoj kući u Južnom Velsu, dok njegova ćerka zarađuje milione.

Sa ćerkom je bio blizak dok je bila devojčica, pa je ona provodila praznike sa njegovom porodicom, ali sve kontakte prekinuli su 1999. godine kada je on doživeo emotivni slom nakon smrti svoga oca, odnosno njenog dede Džona. Posle toga počela je njegova duga borba sa zavisnošću o alkohol.

Mark je 2013. godine saznao da boluje od raka i tada je izjavio kako samo želi svoju ćerku nazad, priznajući da je bio loš otac.

- Bio sam u stanju da svakog dana popijem dva litra votke i sedam ili osam boca piva. Pio sam tako tri godine i samo Bog zna kako sam preživeo. Bilo me je sramota od onoga šta sam postao - izjavio je tada Mark.

Njegovi prijatelji tvrdili su da mu je srce slomljeno zbog odnosa sa Adel i da je samo želeo da bude deda njenom sinu.

- On zapravo nema život, samo postoji. Bio je vodoinstalater, ali pre nekoliko meseci prebacio se na dostavu paketa - izjavili su svojevremeno.Vest o Markovoj smrti stigla je samo nekoliko dana pošto je Adel proslavila 33. rođendan i tim povodom na Instagramu objavila najnovije fotografije iz svoje privatne galerije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati