Poznati

Milan Zarić

27. 01. 2021. 16:25 4

Ivanović: Članovi policije, vojske i BIA deo narko mafije

"Pripadnici policije, vojske i BIA deo su narko mafije. Pomažu savetima, nabavljaju značke, daju obezbeđenje", naveo je na Tviteru voditelj Ivan Ivanović komentarišući nove detalje koji su isplivali su slučaju "Jovanjica".

Portal KRIK juče je izneo na koji je način funkcionisala proizvodnja marihuane na 12 hektara zemljišta nedaleko od Beograda, kojom je upravljao Predrag Koluvije, a navedeno je i na koji način su Ministarstvo unutrašnjih poslova, BIA i VOA štitili tu plantažu marihuane.

Nakon toga, oglasio se i potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić, koji je u prvi plan isturio ovu aferu, te je postavio niz pitanja predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ministru policije Aleksandru Vulinu, ali i direktoru BIA Bratislavu Gašiću.

- Da li je tačno da je Predrag Koluvija kada je prevozio drogu svojim automobnilom dobijao tabilice od Uprave kriminalističke policije (UKP) kako ga niko ne bi zaustavljao na putu kada vrši isporuke? Da li je tačno da pored toga što je dobijao tablice od pripadnika države Srbije, da je na automobilu imao oznaku i Srpska pravoslavna crkva i tako je zloupotrebljavao i tu instituciju? Da li je tačno da je Koluviji te tablice donosio Branislav Radosavljević, pripadnik BIA, koji je iz BIA prebačen u MUP? - naveo je Aleksić, a zatim i dodao:

- Da li je tablice davao Milošu Tofiloviću, vozaču Predraga Koluvije, koji je te tablice stavljao onda kada je trebalo da vrše isporuke? Da li je tačno da su pozivali policajce koji dežuraju na toj deonici da im omoguće prolaz bez zaustavljanja? Da li je tačno da je pomenuti Branislav Radosavljević blizak saradnik i vozač Dijane Hrkalović? Da li je sama Dijana Hrkalović, kada je prebačena iz BIA u MUP, posle čega je postala državni sekretar, zajedno sa sobom prebacila i Branislava Radosavljevića? - glasila su pitanja Miroslava Aleksića na jučerašnjoj konferenciji za štampu, na koja odgovora nema.

Naravno, nakon iznošenja ovih informacija u javnost, veliki je broj onih koji su se oglasili na društvenim mrežama. Jedan od njih bio je voditelj Ivan Ivanović, koji je naveo da je sve to dovoljno da Vlada bude oborena, međutim o tome se u režimskim tabloidima ne piše. A i kako bi?

- Pripadnici policije, vojske i BIA deo su narko mafije. Pomažu savetima, nabavljaju značke, daju obezbedjenje. Ovo bi oborilo bilo koju vladu u bilo kojoj normalnoj zemlji. U Srbiji, nije čak ni vest u svinjoidima ili na nacionalnim frekvencijama. Da li predsednik Aleksandar Vučić može da objasni to? - pitao je Ivanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati