Poznati

Direktno.rs

23. 11. 2020. 13:03 4

Ivanović objavio slike uplatnica: Donirao 600 hiljada dinara

Popularni voditelj Ivan Ivanović objavio je na Tviteru fotografije uplatnica, sa kojih se vidi da je uplatio ukupno 600 hiljada dinara za lečenje Olivera, Minje i Anike.

On je na pomenutoj društvenoj mreži objavio fotografije tri uplatnice sa po 200 hiljada dinara.

- Dragi Siniša Kovačević, novac je uplaćen. Pozivam ostale učesnike licitacije da raspodele 120 hiljada dinara na račune ove dece. Ko to uradi, dobija od mene 10 flaša Sinišine rakije na poklon - napisao je on.Podsetimo, Kovačević je pre nekoliko dana objavio da prodaje rakiju koju je sam pravio, kako bi ubrzao prikupljanje novca za bolesnu decu - Aniku, Olivera i Minju. On je 130 flaša rakije procenio na 3.000 evra, a za samo 24 sata licitacije, ta cena je uvećana za 1.000 evra.- Ako mi nešto nije promaklo, najviše je ponudio g. Ivanović. 4750 evra. Čestitam. Plemenitim i daronosnim damama i gospodi koja su učestvovala, od srca hvala. Vama, koji ste podržali, takođe. Dečici želim da ozdrave. Ološu da neguje Zlo i obavija ga oko svojih sitnih duša i malih srca - napisao je dramaturg.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati