Poznati

Direktno.rs

20. 11. 2020. 10:24 1

Ivan Ivanović: Uzdržite se od Tviter ludila zbog sugrađana

Popularni voditelj Ivan Ivanović pozvao je putem Tvitera na uzdržavanje od negativnih komentara povodom smrti patrijarha Irineja.

Patrijarh Irinej preminuo je jutros u 7 časova i 7 minuta, potvrdila je Srpska pravoslavna crkva. On se od 4. novembra lečio na Vojnomedicinskoj akademiji na Karaburmi od bolesti izazvane koronavirusom, ali mu se u poslednja dva dana stanje pogoršalo. 

Reakcije na njegovu smrt pristižu, a među njima je i apel voditelja Ivana Ivanovića. On je na Tviteru pozvao na svojevrsno uzdržavanje od komentara jednog dela javnosti.- Imajte na umu da danas veliki broj građana Srbije iskreno žali za svojim patrijarhom. Uzdržite se od Tviter ludila makar zbog svojih sugrađana. Šta god imate da kažete, može da sačeka par dana - napisao je on.Patrijarh Irinej je poslednja dva dana bio priključen na respirator, ali nije uspeo da se izbori sa bolešću. Preminuo je u 91. godini.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati