Poznati

Direktno.rs

04. 11. 2020. 14:18 1

KAKVA SLIKA Mali Jeca i Nole! (FOTO)

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, podelila je na Instagramu preslatku fotografiju kada su ona i njen izabranik bili jako mladi.

Jedan od najpopularnijih parova današnjice, Jelena i Novak Đoković upoznali su se 2005. godine putem zajedničkih prijatelja, dok Nole još nije postao planetarno popularan.

Kako godine prolaze, njihova veza je sve čvršća, a ljubav su krunisali i decom. Čini se neverovatnim da je prošlo toliko godina od kada su se upoznali, ali nas je Jelena sve podsetila na taj period. Ona je objavila fotografiju sa tavana na kojoj ona i Nole izgledaju kao deca, a tada su već dve godine bili zajedno.- Slika sa tavana! Gledam kako izgledamo ovde kao da smo osnovci, a uz 1001 ružu smo proslavljali dvogodišnjicu zabavljanja i pobedu na Dejvis kupu. P.S. Ništa bez dragog Joce i njegovih magičnih cvetnih rešenja - napisala je Noletova izabranica na Instagramu.- Ona se sada preziva Đoković, jer je postala moja supruga. Videli smo se prvi put na jednom od lokalnih turnira u Beogradu... Ona je bila moja devojka pre nego što smo se uzeli. Pre toga je bila moj prijatelj. A pre toga je bila devojka na koju sam odlepio u srednjoj školi - ispričao je Đoković svojevremeno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati