Poznati

Direktno.rs

30. 10. 2020. 22:04 1

Nakon Monike Beluči, glumac uživa sa 30 godina mlađom (FOTO)

Francuska manekenka Tina Kunaki objavila je nekoliko fotografija sa plaže u Brazilu, a primetno je da se odlično provodi sa svojim izabranikom, francuskim glumcem Vensanom Kaselom.

Njih dvoje su se venčali 2018. godine, a ta vest je odjeknula u svetskim medijima. Razlog čuđenja je ogromna razlika u godinama: Kasel će uskoro napuniti 54 godine, dok je njegova supruga čak 31 godinu mlađa. Čini se da srećnom paru ovo ne predstavlja prepreku, pa već dve godine žive u skladnom braku.

Kasel je pre Tine bio oženjen, prema mišljenju velikog broja ljudi, najlepšom ženom na svetu. Njegova bivša supruga je Monika Beluči, sa kojom je proveo 14 godina.Njegova sadašnja izabranica je očigledno još uvek "do ušiju" zaljubljena, a tome svedoče i najnovije fotografije.

Ona je na Instagramu objavila dve slike na kojima srećno pozira sa Vensanom dok uživaju u sunčanom brazilskom vremenu.Tina i Vensan su u aprilu prošle godine dobili dete, samo godinu dana nakon venčanja iz bajke na jugu Francuske. Od nedavno Brazil zovu svojim domom, a u toj zemlji su proveli i period karantina usled pandemije koronavirusa.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati