Poznati

Direktno.rs

22. 10. 2020. 13:01 0

"Svakome treba muza…" Reči Lene Kovačević vraćaju veru u ljubav

Pevačica Lena Kovačević čestitala je godišnjicu braka roditeljima putem Instagrama. U emotivnoj objavi navela je da su zajedno već 53 godine.

Lena je nedavno prošla kroz težak period kada je obolela od koronavirusa. O tome je pričala javno i sa brojnim ljubiteljima njenog rada podelila je svoje iskustvo sa virusom koji i dalje hara.

- Teško je i pričati o žrtvi koju ovi ljudi podnose... Teško je spominjati poneki zvuk koji dođe sa sprata ispod... sa intenzivne nege. Čuvajte se i reagujte brzo - napisala je u julu popularna pevačica, kada je ležala u bolnici zbog kovida 19. Uspešno se oporavila, a sada je sa pratiocima na Instagramu podelila jednu lepšu priču.Naime, Kovačevićeva je putem ove društvene mreže podelila fotografiju sa roditeljima, dramaturgom Dušanom Kovačevićem i advokaticom Nadom Kovačević. Otkrila je da obeležavaju godišnjicu braka koji traje decenijama i iza kog se krije velika ljubav.

- Na današnji dan...47 godina braka, 53 godine ZABAVLJANJA. Upoznali su se sa 16 i 18 i prošetali Petrovaradinskim mostom. Ona je bila najbolji đak, on je odlično igrao fudbal i napisao prvi komad u srednjoj u koji se zaljubila - napisala je Lena i dodala:- Prvu pesmu (koju je posvetio mami) uskoro ćemo čitati u knjizi pesama, iz filmova, predstava, porodičnih događaja... Knjiga je posvećena mami... - otkrila je pevačica i napomenula da je svakom čoveku potrebna muza, a njen otac je zasigurno ima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati