Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Nova.rs ]

06. 10. 2020. 14:25 5

Predojević tuži Prvu: Jovana i on nemaju ponude?

Voditelj Srđan Predojević tužio je TV Prvu posle prekida radnog odnosa na toj televiziji.

Nakon što je televizija "Prva" izdala i zvanično saopštenje u vezi sa prekidom radnog odnosa voditelja Srđana Predojevića i Jovane Joksimović, navodeći da nisu ispoštovali radne obaveze, voditeljski par je trenutno bez angažmana.

Srđan i Jovana nemaju ni ponude za posao sa drugih televizija.

Kako Nova.rs saznaje, nakon medijske drame uz koju je voditeljski par napustio TV Prva, čak ni oni koji su do tada hteli da im ponude angažman, navodno više nisu zainteresovani za saradnju s njima.

Među potencijalnim televizijama koje su navodno bile zainteresovane da ih angažuju, pominjali su se RTS i televizija K1, čiji je većinski vlasnik Jovanin suprug i pevač Željko Joksimović.

- Iako je RTS bila zainteresovana da vrati voditeljski par, nakon svega što se izdogađalo, i nakon Srđanovog bahatog ponašanja, kada je čak obezbeđenje TV Prva moralo da reaguje i ne dozvoli mu da uđe u zgradu televizije, na RTS su potpisivali peticiju da Predojevića ne vrate na ovu televiziju. Niko ih neće sada zajedno. Željko Joksimović hoće samo Jovanu na K1, dok je Srđan i ovde nepoželjan - kaže izvor Nove.rs i navodi da je Predojević posle svega navodno i tužio televiziju Prva.

Podsetimo, voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV Prva, a kao glavni razlog su navedene nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

Posle nekoliko dana spekulisanja o prekidu njihovog radnog odnosa, oglasila se i PR služba TV Prva i potvrdila da je odlučeno da se okonča saradnja sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem zbog nepoštovanja radnih obaveza.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati