Poznati

Direktno.rs

16. 09. 2020. 16:37 0

Emili Ratajkovski optužuje: Zlostavljao me fotograf!

Poznata manekenka Emili Ratajkovski optužila je fotografa Džonatana Ledera da ju je seksualno napao tokom snimanja u njegovom domu u 2012. godine.

Jedna od najuspešnijih manekenki današnjice u eseju koji je napisala za NY mag opisala je do detalja događaj za koji tvrdi da se desio pre osam godina. Navodno, Ratajkovski je pozvana na snimanje sa fotografom Džonatanom Lederom, a rečeno joj je da će se posao obaviti u njegovom domu.

Kada je došla, fotograf joj je ponudio čašu vina. Imajući u vidu savete svog agenta koji joj je više puta napomenuo da uvek mora da deluje "opušteno", Emili je prihvatila piće. Po završetku snimanja, fotograf joj je, navodno, rekao da bi sad mogli da probaju slikanje bez odeće.

- Čim sam se skinula, deo mene se ugasio. Počela sam da plutam izvan sebe, gledala se kako se vraćam na krevet. Savila sam leđa, napućila usne, razmišljajući kako izgledam na kameri. Blicevi su bili toliko jaki, a popila sam toliko vina, da su crne mrlje pred mojim očima bile sve veće - napisala je manekenka.

Kad je šminkerka otišla da spava, Ratajkovski priznaje da se osećala veoma budno, ali i "jako, jako pijano". Ona i Leder pokrili su se ćebetom na kauču, a ona sada tvrdi da je tad počeo da je ispituje o njenim momcima i gledao je kako trlja stopala da bi se ugrejala.

- Rekao je da mu se sviđa to što radim sa stopalima, tog trenutka se jasno sećam. Mrzela sam to što je komentarisao nešto što sam radila da se utešim. Većina onog kasnije mi je u magli, osim toga kako sam se osećala. Ne sećam se ljubljenja, ali sećam se njegovih prstiju iznenada u meni. Sve snažnije i snažnije, gurao ih je i gurao kao što me niko nikad nije dirao do tad ni od tad. Osećala sam svoj oblik, sve izbočine i zaista me bolelo. Instinktivno sam ga uhvatila za zglob i izvukla ga iz sebe. Nisam ništa rekla. Ustao je i otišao stepenicama u tamu - napisala je Ratajkovski.

Leder je sve negirao, rekavši da su njene optužbe "prejeftine i detinjaste".

- Svesni ste o kome pričamo? Ta devojka je tad bila gola u časopisu Treats! i gola je skakutala u spotu Robina Tika. Zaista želite da neko poveruje da je ona bila žrtva? - rekao je za New York Magazine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati