Poznati

Direktno.rs

16. 09. 2020. 11:36 0

Nije znala da se udaje: Glumica otkrila detalje SVADBE IZNENAĐENJA

Glumica Marina Ćosić pre nekoliko dana doživela je jedan od najlepših dana u životu kada je dugogodišnji dečko Nikola Marković verio, a potom i oduševio već organizovanim venčanjem.

Zvezda serije "Istine i laži" u intimnoj ispovesti za magazin "Story" ispričala je sve detalje ovog divnog dana, ali je na početku napomenula da su venčanje već planirali.

- Zabavljali smo se malo više od mesec dana kada smo odlučili da živimo zajedno. Već tada, a to je bilo pre dve godine, povela se neka priča o venčanju. Razmenjivali smo i usaglašavali želje, međutim nikada mu nisam spomenula da sam kao devojčica zamišljala da se udam netradicionalno u vinogradu. Za to su znali samo moji roditelji i sestra Tamara. Sasvim slučajno priredio mi je savršenu prosidbu i venčanje. Sve je izgledalo kao iz bajke, baš onako kako bih i ja organizovala da sam bila upućena. Iznenadio me je i učinio najsrećnijom osobom na svetu, usput me je spasao nervoze i stresa, na čemu sam mu beskrajno zahvalna - ispričala je mlada glumica i otkrila da su ih ovogodišnji iznenadni događaji sprečili da svadbu organizuju ranije:

- Budući da smo uveliko planirali venčanje, pomislila sam par puta da je red da me pre toga i zaprosi, ali to se nije događalo. U međuvremenu se dogodila pandemija koronavirusa, zatim i neki tužni momenti, stoga sam na to i zaboravila. Na dan venčanja saznala sam da je već u februaru od mog tate zatražio moju ruku i da je za april planirao sve ovo što se sad dogodilo - rekla je Marina.

Ona je opisala kako je njen suprug sve osmislio i sproveo u delo:

- Nikola nam je organizovao trodevno putovanje, ali nije želeo da mi kaže o čemu je tačno reč. Kada smo došli do vinarije, zaprosio me je na najleši mogući način, detalje bih sačuvala za sebe. Plakala sam i smejala se u isto vreme. Red smeha, red suza radosnica i tako u krug. Nakon toga smo pošli u kuću, u kojoj je ta tri dana trebalo da odsednemo, da proslavimo veridbu. Tamo su nas čekali njegovi i moji najbliži, koji su se skrivali iza zidova i stubova. Pri samom ulasku u smeštaj začula se pesma "Marry You" Bruna Marsa, što je bio dodatni šok za mene. Pozdravili smo se sa svima, a potom me je sestra odvukla u sobu da me sredi, jer sam bila obučena udobno, za put. Dok me je šminkala i sređivala mi kosu, primetila sam odelo koje je kupljeno za našu planiranu opštinsku svadbu pre više od šest meseci. Čekalo je da bude obučeno, zajedno sa odabranim cipelama i košuljom. Pitala sam je: Je l' se ja to udajem danas?, što je ona vešto izbegla da prokomentariše - prisetila se Ćosić i dodala:

- Spremila sam se i izašla. Nikola me je uhvatio za ruku i svi zajedno zaputili smo se ka opštini jednog malog mesta u Vojvodini. Razmenili smo bračne zaveze i vratili se u kuću s bazenom i pogledom na vinograde, te je žurka mogla da počne. Svi su nam nazdravljali, a nas dvoje smo bili presrećni, jer smo dugo čekali taj trenutak. Posle svega, drago mi je što je suprug sve preuzeo na sebe i učinio me najsrećnijom ženom na svetu - zaključila je uspešna glumica koja je krajem avgusta napunila 25 godina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati