Poznati

Direktno.rs

06. 08. 2020. 11:52 0

PUKLO! Bivši zaratili na mrežama: Prozivka ili ljubomora?

Čini se da rastanak poznatog para Megan Foks i Brajana Ostina Grina ipak neće proći bez javnih prozivki, što je glumac i dokazao poslednjom objavom na Instagramu.

Pre samo dva meseca zvanično je potvrđeno da je glumica Megan Foks napustila svog supruga Brajana Ostina Grina nakon deset godina braka. Njih dvoje su tokom zajedničkog života dobili i tri sina, a sada su deca sredstvo njihovog međusobnog prepucavanja. 

Megan je prvo objavila fotografiju sa svojim novim partnerom, muzičarom pod imenom Machine Gun Kelly, usput napisavši: "Dečko toliko lep da to boli. Moje srce je tvoje."

Iako se činilo da će rastanak poznatog glumačkog para proteći bez većih skandala, očigledno je da uskoro bivši suprug lepe Megan nije mogao da ostane ravnodušan kada je video fotografiju na kojoj je Megan sa novim dečkom.

On je samo sat vremena nakon Meganine slike na svom Instagram profilu objavio fotografije njihove dece i kopirao tekst kojim je Foks opisala svog novog partnera - "Toliko lepi da boli. Moje srce je vaše".

Usledili su komentari koji hvale Ostina za "odličnu" prozivku upućenu nekadašnjoj partnerki, ali je bilo i onih koji smatraju daje preterao i da ne bi trebalo da koristi decu zarad ličnih frustracija. Da li se radi o tome da Ostin smatra da je Megan zapostavila decu ili je reč samo o ljubomori zbog novonastale situacije, ostaje da vidimo. 

Pogledajte fotografije kojim je Brajan odgovorio Megan:

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati