Poznati

Direktno.rs

12. 07. 2020. 09:26 3

Žena Vila Smita priznala da ga je PREVARILA

Nakon tvrdnji pevača Avgust Alsina da je imao aferu sa glumicom Džejdom Pinket Smit koju je njen muž, Vil Smit, odobrio, bračni par koji zajedno ima dvoje dece, seo je za sto i otkrio sve detalje u njenoj emisiji "Red table talk".

Džejda je rekla Vilu da je razvila prijateljstvo sa Avgustom pre četiri godine kada ga je upoznala preko sina Džejdena, a pevač je tada imao 23 godine. Ona je istakla da se u početku njihova bliskost stvorila jer je pevač navodno u to vreme bio bolestan i ona se angažovala oko toga da mu pomogne.

S obzirom na to, kako su oboje priznali, njihov brak je u to vreme bio na pauzi i praktično su bili raskinuli, Džejda je vremenom uplovila u vezu sa Avgustom, ali ne smatra to preljubom, jer nije ni bila sa Vilom u to vreme.

Iako je par prvobitno demantovao Avgustove navode da se ovo desilo, sada su otkrili da je ipak delom sve istina, s obzirom na to da nije tačan deo da je Vil "dao dozvolu" da se ovo događa, ali i da ne smatraju to prevarom, jer im je brak u tom trenutku bio "nepostojeći".

- Osećala sam veliki bol u tom periodu, bila sam slomljena. U procesu te veze (sa Avgustom) definitivno sam shvatila da ne možeš da nađeš sreću van sebe. Samo sam želela da se osetim dobro. Dugo se nisam tako osećala tada... I bila mi je velika radost što sam pomogla nekome da se zaceli - zaključila je Džejda.

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati