Poznati

Direktno.rs

15. 05. 2020. 17:27 0

"Prestanite sa mržnjom": Manekenka brani bivšu devojku

Kara Delevinj, jedna od najuspešnijih manekenki današnjice, stala je u odbranu svoje bivše partnerke Ešli Benson koja je u novoj emotivnoj vezi.

Engleska manekenka i model Kara Delevinj odlučila je da na svom Instagram profilu "zamoli" ljude da prestanu sa mržnjom usmerenom ka njenoj bivšoj devojci, glumici Ešli Benson.

- Sada je važnije neko ikada da širimo ljubav, a ne mržnju - napisala je na početku Delevinj, aludirajući na globalnu pandemiju. Ispod je dodala molbu za prestanak mržnje:

- Svima koji šire mržnju prema Ešli, molim vas prestanite. Vi ne znate istinu, samo nas dve je znamo i tako i treba da ostane - zaključila je svoj apel poznata manekenka.

Njih dve su u romantičnoj vezi bile od 2018. godine, ali su raskinule pre dva meseca. Sada su osvanule fotografije na kojima je Benson, poznata po ulozi u hit seriji "Pretty Little Liars", viđena sa reperom po imenu G-Eazy.

Nedavno je neimenovani izvor rekao magazinu "People" da je veza između Ešli i i repera samo "prolazna stvar" ali i da mirenja nekadašnjeg para neće biti.

- Ona pokušava da preboli raskid. Veza između nje i Kare je jednostavno dotrajala. I ranije su imale uspone i padove, ali ovog puta je stvarno gotovo - naglasio je izvor za pomenuti časopis.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati