Poznati

Direktno.rs

26. 03. 2020. 12:33 2

OTPUSTIO 500 radnika: "Ispao je go***!"

Britanski kuvar Gordon Remzi je na udaru medija zbog otpuštanja 500 zaposlenih.

Dobro poznato lice sa britanskih televizijskih ekrana, Remzi je decenijama uspešan u svom poslu. Škotskog porekla, ali odgajan u Londonu, ovaj harizmatični voditelj popularnih takmičarskih kuvarskih emisija poznat je i po svojim ispadima besa prema učesnicima koji pokušavaju da se ostvare u ovom poslu.

Dobitnik čak 16 "Mišelin" zvezda sada je suočen sa posledicama odluke koja muči vlasnike restorana širom sveta.

Iako se njegovo bogatstvo procenjuje na oko 140 miliona funti, Remzi je odlučio da otpusti 500 zaposlenih u jeku krize sa koronavirusom. Ovaj potez naišao je na neodobravanje zaposlenih, kao i šire javnosti.

 – Kakva je šteta gledati kako te cuje kompanija za koju si radila i kojoj si dala sve tokom dve godine života. Posebno u ovako teškom trenutku, iako ne bi izgubili ništa da su te zadržali – poručila je sada već bivša radnica u izjavi za "Mail Online".

– Svi koji smo toliko naporno radili za njega odbačeni smo kada nam je bila najpotrebnija njegova podrška. Mnogi su bili u suzama zbog načina na koji nas je tretirao. Nije bilo naznake da će do ovoga doći. Pozvani smo na sastanak i obavešteni da su naši ugovori prekinuti. Bilo je brutalno – dodala je ona i rekla sa Gordona na svom Tviteru da je "malo go**o".

 Još uvek se čeka odgovor popularnog kuvara, ali je pre šest dana na Instagramu objavio zvanično saopštenje da zatvara sve svoje restorane.

– Puno ljubavi šaljem našim sjajnim zaposlenima i zahvaljujem im se na njihovoj strastvenosti i podršci. Zaista se nadam da ćemo vrlo brzo svi opet biti zajedno – napisao je Remzi koji je i otac petoro dece.

 

 

 

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati