Poznati

28. 02. 2020. 15:54 0

Umrla mlada Netfliksova transrodna scenaristkinja

Transrodna spisateljica Kamila Maria Koncepcion iznenada je preminula sa samo 28 godina. Latinoamerička aktivistkinja radila je za Netflix, a među serijama na kojima je bila angažovana dramska serija Gentefied i komedija Daybreak.

- Slomljeni smo posle smrti Kamile Konception. Bila je zaposlena kao asistentkinja scenarista na Gentefiedu, a brzo je postala naša sestra, scenaristkinja i prijateljica. Napisala je sa kolegom epizodu Protest Tacos, oduševili su nas njen talent i jedinstven glas. Definitivno je bila snažna sila. Rastuženi smo gubitkom jedne od najsjajnijih zvezda", poručila je ekipa serije Gentefied.

I Netflix je izdao saopštenje.

- Duboko smo rastuženi smrću Kamile Koncepcion. Bila je talentovana spisateljica sa strašću za pričanjem priča, isticala je inače nedovoljno prisutne glasove i borila se za prisutnost ispred i iza kamere. Njen doprinos industriji bio je snažan i kritički, a njena ostavština živeće kroz njen rad. Naše misli su s njenom porodicom i prijateljima", poručili su.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati