Muzika

[ Izvor: novosti.rs ]

03. 10. 2021. 09:59 0

Tomina udovica otkrila da veliki hit nije posvećen našoj glumici

JAVNOST je već danima oduševljena filmom "Toma", prikazane scene probudile su mnogo emocija, a veći deo Tominog života prikazan je na setan način. Nekoliko scena koje su izmamile suze svih koji su ovaj film pogledali, ipak nisu bile baš onakve kako su prikazane. Goca, Tomina udovica otkrila je za "Novosti" pravu istinu o pesmi "Za Ljiljanu".

Najemotivnija scena u filmu, vezuje se za Tomin odnos sa bolesnom Ljiljanom, ženom doktora koji ga je lečio. On je kako je prikazano u filmu, napisao pesmu za nju. Međutim, na opšte razočarenje svih, istina je malo drugačija. 

Poznati su navodi da je Toma Zdravković napisao pesmu za našu poznatu glumicu Ljiljanu Blagojević. Međutim, Gordana, njegova udovica, otkrila je šta se zapravo krije iza poznatih stihova. 

- Toma nije napisao reči te pesme, on je otpevao tu pesmu i uradio muziku. Ako uzmete ploču, videćete da on nije autor tog teksta. Ne mogu tačno da se setim čija je pesma, ali to nije on napisao. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati