Muzika

Direktno.rs

01. 09. 2021. 22:03 0

"Spajsice" objavile novu verziju čuvenog hita (VIDEO)

Kako bi proslavili 25 godina od objavljivanja svog debi albuma, grupa "Spajs grls" će krajem oktobra izdati luksuzno izdanje sa bonus numerama i b-stranama. U međuvremenu je grupa na svom Jutjub kanalu podelila verziju svog hita "Say You’ll Be There".

Album "Spajs 25" će biti objavljen 29. oktobra kao dvostruki CD u knjizi sa tvrdim povezom A5. Takođe će biti postavljene različite verzije vinila i kaseta, zajedno sa Eplovim ekskluzivnim remasterizovanim izdanjem originalnog albuma koji koristi Dolbi Atmos.

Grupa je na svom Jutjub kanalu podelila verziju svog hita "Say You’ll Be There", koja je razlikuje od originala, tako što je deo sa usnom harmonikom Džuda Landera zamenjen delom sa saksofonom.

Album "Spajs" je prvobitno objavljen 1996. godine i postao je treći najprodavaniji album devedestih godina, sa pesmama poput "Wannabe", "2 Become 1" i "Say You’ll Be There".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati