Muzika

Direktno.rs

30. 08. 2021. 06:46 6

Masimo Savić na Tašu: "Volim da pevam u Beogradu"

"Moj bend i ja smo već spremni i sa nestrpljenjem očekujemo da razmenimo energiju i emocije. Dođite da slavimo muziku, ljubav i najljepše emocije. Garantujem vam da ćemo dati sve od sebe jer želimo da ljudi odu sa koncerta zadovoljni i ispunjeni", rekao je muzičar Masimo Savić.

Nakon uspeha pesme „Mali krug velikih ljudi“ Masimo Savić je objavio još jednu numeru koja se odmah po izlasku našala na svim top listama.

Na brojnim koncertima tokom leta, publika peva i uživa u novoj pesmi i Masimo se raduje da je predstavi i pred beogradskom publikom, a priliku će dobiti 18. septembra na kultnoj sceni Tašmajdana.

„Radujem se što ćemo se, konačno, družiti u prelepom zdanju Tašmajdana, pod vedrim nebom. Volim da nastupam u Beogradu, tu imam puno prijatelja“, izjavio je Masimo.

„Muzika je vibracija u vazduhu koja izaziva emocije“, glasi definicija koju je sam Masimo kreirao i koju rado ponavlja u brojnim intervjuima, ističući da ga fascinira umetnost generalno, ali muzika posebno, budući da je to umetnost koju ne možeš videti, niti dotaknuti, a opet ju čovek oseća i celog ga prožima i obuzima.

Kroz svoju karijeru, Masimo se regionalno izdvojio kao jedan od najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju i brojne pozitivne kritike muzičkih znalaca kao i reakcija publike. Njegove pesme redovnu ne silaze s vrhova top lista, a njegovi albumi su među najprodavanijim izdanjima.

Za svaki Masimov koncert se traži ulaznica više, a publika uvek odlazi sa nastupa prepuna ushićenja i radosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati