Muzika

Direktno.rs

13. 11. 2020. 19:00 0

"Kićo me molio da mu obećam da ćemo na nebu biti zajedno"

Krunoslav Kićo Slabinac preminuo je danas u Zagrebu u 77. godini posle teške bolesti, a iza njega je ostalo bogato delo i sijaset pesama koje pevaju generacije. Verovatno najveći njegov hit je bio "Zbog jedne divne crne žene", iza kojeg se krije neverovatna priča.

Ovu pesmu je proslavljeni pevač posvetio Beograđanki Mirjani Antonović, koju je upoznao tokom američke turneje. Osvojila ga je lepotom, a Kićo joj je stihove, dok je još sve bilo sveže, pisao u avionu kada se vraćao u Zagreb.

Od njihovog je susreta prošlo dugih 46 godina, a onda su se družili u Zagrebu. Neraskidiva veza ih je povezivala, a odlazak Kiće Slabinca je Mirjana teško podnela, pa se od legendarnog pevača oprostila na Fejsbuku, gde mu je posvetila emotivnu poruku.

- Dragi moji prijatelji, javili su mi da je naš Kićo Slabinac preminuo. Danas smo izgubili veliku legendu, prijatelja, voljenu osobu i velikog čoveka. Par dana pre nego sto je trebalo da ode u bolnicu, Kićo me je zamolio da mu obećam da ćemo i na nebu biti zajedno. Obećao mi je da će me nazvati čim otvori oči. Nažalost, to se nije desilo, što je bilo veoma zabrinjavajuće. Mnogo će nam svima nedostajati, a posebno meni. Saučešće njegovoj porodici - napisala je Mirjana Antonović na Fejsbuku.

Inače, reč je o lepotici dobro poznatoj srpskoj javnosti koja godinama živi u Americi i koja je na sudu dokazivala da je pevač Miroslav Ilić otac njenog sina Devina. Kićo i Mirjana su bili u vezi, a kontakt su održavali i kad je ljubav završena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati