Muzika

Direktno.rs

07. 08. 2020. 14:38 0

"Diraj mi usne": Jelena Tomašević predstavila novi spot (VIDEO)

Pevačica Jelena Tomašević obradovala je svoju mnogobrojnu publiku novom pesmom i spotom u kojem je gledamo u do sada neviđenom izdanju.

Posle više od godinu dana od kada je objavila prelepu baladu "Suncokret", Jelena Tomašević publici poklanja novu pesmu i spot "Diraj mi usne", predstavljajući se ovog puta u potpuno novom i drugačijem ritmu i maniru koji će definitivno iznenaditi ne samo poštovaoce njene muzike, već i sve one koji prate dešavanja na regionalnoj muzičkoj sceni.

Jedna od naših najboljih pevačica novim singlom povlači specifičan potez u svojoj karijeri, birajući pesmu kakvu od nje nismo očekivali, a koja će, sudeći po svojoj autentičnosti, biti veliki hit ovog leta, jer se razlikuje od svega trenutno aktuelnog.

- Dugo sam birala pesmu za ovo leto. Mišljenja sam da muzika, i uopšte umetnost, ne sme da se zaustavi, naročito ne u ovakvoj situaciji u kojoj se trenutno nalazimo. Moramo se truditi da na sve moguće načine rehabilitujemo svoj duh i svoje živote i da tome doprinese svako od nas pojedinačno. Najbolje što ja mogu da pružim ljudima je dobra muzika. Namerno sam odabrala ovu pesmu jer budi snagu, poziva na korak dalje i na oslobođenje od loših momenata - rekla je Jelena.

Pogledajte spot za pesmu "Diraj mi usne" koji Jelenu prikazuje u zavodljivom i magnetičnom vizuelnom izrazu:

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati