Muzika

Direktno.rs

06. 04. 2020. 21:57 0

Jeziva ispovest pevačice: Drogirao me i silovao nedeljama

Pevačica Dafi napisala je emotivan tekst o svom iskustvu silovanja i otmice.

Ona je na svom zvaničnom vebsajtu napisala dugačak tekst o tome šta se tačno dogodilo, kao i zašto nije ranije govorila o ovom događaju.

Velšanka je pre otmice imala uspešnu karijeru i objavila dva veoma cenjena albuma, a proslavio je hit "Mercy" iz 2008. godine. Nakon toga, nestala je sa muzičke scene. Mediji su spekulisali šta se događa u njenom privatnom životu, ali niko nije mogao da pretpostavi horor koji je zapravo preživela.

Ona u saopštenju za javnost napominje da je bila drogirana i oteta iz restorana tokom proslave svog rođendana. Nakon toga je nepoznati muškarac odveo u stranu zemlju i držao je sakrivenu četiri nedelje. Često je drogirao nepoznatom supstancom i više puta seksualno zlostavljao.

Iako Dafi nije detaljno objasnila kako je uspela da pobegne iz kandži silovatelja, napomenula je da je nakon toga godine provela u bekstvu plašeći se za sopstveni život. Dok je držao zatvorenu, otmičar joj je više puta pretio ubistvom i to je bio razlog zašto je odlučila da se krije, a ne da slučaj prijavi policiji. Tek nakon određenog vremena, kada su u njen dom pokušali da provale trojica muškaraca, Dafi je priznala policiji i pređašnji slučaj napada.

Ovaj traumatični događaj uticao je na nju do te mere da je razvila suicidalne misli. Danas, konačno se oseća dovoljno spremnom da svoje iskustvo podeli sa javnošću. U saopštenju navodi da su je mnogi odgovarali od objavljivanja prave priče, zato što bi to uništilo njenu karijeru.

– Biram svoju slobodu bez obzira na kamenje koje će biti bačeno na mene. Ako ovim uništim svoju budućnost, radim to u čast svoje prošlosti – napisala je pevačica.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati