Muzika

Direktno.rs

07. 03. 2020. 09:18 0

REKORD Pesma 24 nedelje globalno najslušanija

Australijska pevačica, Toni Vatson poznatija kao Tones and I postala je prva umetnica koja je 24 nedelje bez prestanka bila na prvom mestu kao najslušanija sa globalnim hitom "Dance Monkey".

Pevačica je pesmu objavila u maju 2019. godine i ubrzo je mogla da posmatra svoju drugu pesmu u karijeri kako dostiže svetsku slavu, pesma je strimovana i bila najslušanija u 30 zemalja sa preko dva milijarda pregleda. Trenutno je i dalje najslušanije na Spotifaju i nastavlja da obara rekorde. Pevačica se na Instagramu pohvalila uspehom.Od osam nominacija za ARIA nagradu, Toni je kući odnela četiri pobede. Nagradu za najbolju žensku pevačicu, nagradu za novog umetnika koji se probija na scenu, nagrada za najbolju pop pesmu i nagrada za najboljeg samostalnog umetnika.Pevačica je nedavno objavila novu pesmu "Never Seen The Rain" koja već postaje globalni hit.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati