Muzika

Direktno.rs [ Izvor: Avaz.ba ]

16. 02. 2020. 21:03 0

Reper koji je sreću pronašao pored NJE

Trejsi Marov, poznatiji kao Ice T, danas slavi 62. rođendan, a važi za jednu od najznačajnijih rep figura sa Zapadne obale SAD. Rodio se u Nju Džerziju, a roditelji su mu umrli dok je bio mlad pa se preselio u Kaliforniju. Došavši na ulicu, svideo mu se takav život pa se pridružio zloglasnoj bandi ''Crips''. U srednjoj školi je često slagao rep stihove i pevao pred drugim đacima. Nakon što je završio srednju školu, otišao je u američku vojsku, ali mu se to iskustvo nije svidelo.

Izdao je niz albuma, a pesme su mu u vezi sa političkom situacijom u SAD. Bio je kradljivac dragulja, a kasnije i makro. Saobraćajna nesreća koju je potom doživeo označila je prekretnicu u njegovom životu, pa se odrekao takvog načina života. U srednjoj školi je dobio ćerku Letišu koja danas ima 44 godine, a u braku sa starletom zavidnih oblina Koko, kojoj je pravo ime Nikol Ostin (40), dobio je ćerku Šanel (4).

Ice-T i Koko su se venčali 2005. godine, a radi se o glumici i starleti koja je postala poznata zbog veze s reperom. Verovatno malo ko zna filmove u kojima je Koko glumila, ali je puno uočljivija bila u seksepilnim spotovima svog supruga u kojima je bila jedna od zvezda. Takođe, njen Instagram profil je prepun golišavih fotografija.

Starletu su tako, osim braka s reperom, proslavile i bujne obline koje voli da ističe uskim kreacijama, ali i u bikiniju. Često je išla da dokazuje svojim fanovima da njena pozadina nije hirurški uvećana, već da su, barem u tom delu njenog tela, u pitanju prirodne obline.S golotinjom se nije smirila ni nakon rođenja ćerkice, koja je, takođe, zvezda njenog profila na društvenim mrežama.

- Prvo sam primetio njene zube, pa velike grudi, a onda se okrenula, pa mi je za oči zapela i njena velika pozadina. Počeli smo da razgovaramo i odmah sam shvatio da je jako draga - rekao je reper jednom prilikom o svojoj ženi sa kojom je imao i zajednički rijaliti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati